Kornel Makuszyński - Koziołek Matołek / projekt graficzny Włodzimierz Rudnicki ; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio". - Rudnicki, Włodzimierz ([wydawca nieznany], 1997)
Plakat przedstawienia w 1997 r. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu. Adaptacja i reżyseria: Czesław Sieńko, scenografia: Jacek Zagajewski, muzyka: Robert Łuczak.