[Przystań jachtowa Centrum Wychowania Morskiego Związku Harcerstwa Polskiego w Pucku] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia przystań jachtową w Pucku, 1979 r.