Vánoční Pozdrav M. Jančáková / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1936)
Krajobraz zimowy, kilka świerków przysypanych śniegiem, u dołu napis: Vánoční Pozdrav M. Jančáková. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.