[Afisz teatralny] William Shakespeare - Wszystko dobrze, co się dobrze kończy = (All's well that ends well) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1998)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 17.05.1998 r. Dużą Scena Teatru Wybrzeże. Reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Marek Braun.