[Afisz teatralny] William Shakespeare - Wszystko dobrze, co się dobrze kończy = (All's well that ends well) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1998)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 17.05.1998 r. Dużą Scena Teatru Wybrzeże. Reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Marek Braun.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1990-.