Ex Libris Galambos Ferenc / [Vincas Kisarauskas]. - Kisarauskas, Vincas (1934-1988) (1968)
Kubistyczna leżąca postać kobieca. Napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.