Deutschlands Herrschaft unter See : (Deutschlands Zukunft liegt unter dem Wasser). (Hamburg : [s.n., 1914)
Druk upamiętniający zatopienie przez SM U-9 trzy krążowniki pancerne Royal Navy (HMS "Aboukir", "Cressy" i "Hogue") 22 września 1914 roku.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- druki ulotne; Wojna światowa (1914-1918) -- operacje morskie niemieckie; Marynarka wojenna -- Niemcy -- 1900-1945.; Niemcy -- historia wojskowa morska -- 1900-1945.