W poszukiwaniu kolebki Jana Kochanowskiego - Horbacz, Tadeusz Janusz; Lechowicz, Zbigniew (1983)
Sycyna.
Tyt. nagł.
Art. zawiera ilustr.
Keywords: Dwory -- Polska -- Secemin; Wykopaliska archeologiczne -- Polska -- Sycyna