[Afisz teatralny. Incipit:] Mistrz Piotr Pathelin : anonimowa farsa francuska / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1980)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce w październiku 1980 r. w Teatrze Dramatycznym w Gdyni ul. Bema 26. Reżyseria i scenografia Krystyna Meissner.