Jastarnia : przetwory rybne - szproty / Janusz Uklejewski artysta fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1968)
Przedstawia pracownicę zakładów przetwórstwa rybnego przygotowującą szprotki do wędzenia, 1968 rok.