[Afisz. Incipit:] Wieczór arii i pieśni Stanisława Moniuszki. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Łątek 22.05.1951 r. Wykonawcy: Joanna Krysińska, Jadwiga Kostalówna, Michał Szopski, Edward Pawlak.