[Afisz. Incipit:] Wieczór arii i pieśni Stanisława Moniuszki. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Łątek 22.05.1951 r. Wykonawcy: Joanna Krysińska, Jadwiga Kostalówna, Michał Szopski, Edward Pawlak.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne