[Fotografie Michała Reichera, część 2]. - Reicher, Michał (1888-1973) (1912)
Fotografie przedstawiające w głównej mierze Michała Reichera, część opisanych, niektóre z dedykacjami, kilka reprodukcji: Stanisław Poniatowski (portret), Reicher i Poniatowski w pracowni - karty 1-2, Reicher w pracowni oraz portret, około 1917-1925 - karty 3-5, portret Wandy Reicher, 1947 - karta 6, portret Michała Reichera oraz Wandy, 1965 - karty 7-9, Reicher, 1970 - karta 10, Michał Reicher jako dziekan Uniwersytetu Stefana Batorego - karta 11, zdjęcia zbiorowe studentów Wydziału Lekarskiego w Wilnie, 1921-23 - karty 12-13, tableau studentów Akademii Medycznej w Gdańsku, 1955-59 - karty 14-17.