Verordnung : betreffend den Verkehr mit Kriegsbedarfsstoffen / Goltz. - Goltz, Colmar von der (1843-1916) ([s.n.], 1914)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Beglgii z 26.10.1914 dot. zasobów strategicznych niezbędnych do prowadzenia wojny.