Verordnung : betreffend den Verkehr mit Kriegsbedarfsstoffen - Goltz, Colmar von der (1843-1916). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Beglgii z 26.10.1914 dot. zasobów strategicznych niezbędnych do prowadzenia wojny.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty