[Afisz. Incipit] Klub Pracowników Kultury program imprez na miesiąc październik 1955 r. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem imprez Klubu Pracowników Kultury, który mieścił się w Gdańsku na ulicy Garncarskiej 18/20.