[Afisz. Incipit] Klub Pracowników Kultury program imprez na miesiąc październik 1955 r. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem imprez Klubu Pracowników Kultury, który mieścił się w Gdańsku na ulicy Garncarskiej 18/20.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.