Zbigniewa Jarnuszkiewicza / Jerzy Jarnuszkewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1945)
Galopujący na koniu jeździec z tarczą w jednej ręce i włócznią w drugiej, po bokach litery Z. J., u dołu na szarfie z frędzlami napis: Zbigniewa Jarnuszkiewicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.