EL. T. T. Gudzowskiego - Pan'kov, Mihail Andreevič (1921-1991).; Gudzowski, Tadeusz T. (przed 1939- ). (1973)
W obramowaniu portret Mikołaja Kopernika, u dołu napis: EL. T. T. Gudzowskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Związek Radziecki -- 1970-2000.