[Państwowa Szkoła Muzyczna II stopnia w Gdańsku-Wrzeszczu] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia koncert w Szkole Muzycznej II stopnia w Gdańsku Wrzeszczu, 1979 r.