Sopot Ulica Monte Cassino / fotografia barwna E. Paszkowska. - Paszkowska, E. (fotografia) (Krajowa Agencja Wydawnicza PSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia widok na ulicę Monte Cassino z wieży Zakładu Balneologicznego w Sopocie, ok. 1975 r.