[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 7 października 1954 r. w sprawie podziału miasta Tczewa na okręgi wyborcze ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą podziału okręgów z adresami siedzib komisji wyborczych.