[Afisz. Incipit] Rozporządzenie porządkowe Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 10 sierpnia 1955 r. dotyczące obowiązków ciążących na posiadaczach psów / Przewodniczący Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z treścią rozporządzenia 10.08.1955 r.