Ex-Libris Exlibrisologicis Mgr. Marian Wojciechowski / [Zygmunt Acedański]. - Acedański, Zygmunt (1909-1991) (1964)
Przedstawia stojącą postać kobiecą z sową na ramieniu, wzdłuż krawędzi napis: Ex-Libris Exlibrisologicis Mgr. Marian Wojciechowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.