Ex-Libris Exlibrisologicis Mgr. Marian Wojciechowski - Acedański, Zygmunt (1909-1991).; Wojciechowski, Marian Jan. ([S. l., 1964)
Przedstawia stojącą postać kobiecą z sową na ramieniu, wzdłuż krawędzi napis: Ex-Libris Exlibrisologicis Mgr. Marian Wojciechowski. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.