30 lat dorobku ZSRR. - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wystawie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła