Domy w okolicy Placu Wałowego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia widok na Plac Wałowy z Bastionu św. Gertrudy, 1987 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie ręką autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie