Na odbytej w dniu 8 listopada 1936 r. [...] - Budzyński, Eryk. ([S.l. : s.n., 1936)
Tekst przemówienia wygłoszonego z okazji 15-lecia Macierzy Polskiej w Gdańsku.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Macierz Szkolna (Gdańsk) -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne