Quem pietas, quem prisca fides, quem candor apertus Inter Magnificos extulit Urbe Patres Maulius hoc quondam renitebat imagine quem nune Ter nitidum praestat. Patris Imago DEI / J. G. Wolffgang. - Wolfgang, Johann Georg (1662-1744) (1716)
Przedstawia portret w popiersiu w obramieniu architektonicznym.