Komissya Województwa Mazowieckiego : Do Wszystkich Naddzierżawców i Dzierżawców Dóbr, tudzież Nadleśnych i Nadleśniczych lasów Rządowych, do Przełożonych Instytutów Publicznych, Religiynych i Cywilnych, do Proboszczów, do Burmistrzów Miast i Reprezentantów Gmin (a) w Województwie Mazowieckiém : [w Warszawie dnia 2. stycznia 1826] - Rembieliński, Rajmund (1774-1841).; Województwo Mazowieckie (Królestwo Polskie). Komisja Wojewódzka ([Warszawa] : [s. n.], 1826)
Instrukcja, zbiór przepisów prawa w sprawach posesoryjnych, rozpowszechniana w jednolitym tekście, jako dokument poszczególnych komisji wojewódzkich.
Tyt. nagł.
Nad tyt.: Wydział Służby Publiczney Nro 98.159 z r. 1825.
Nazwa aut. pod tekstem.
Estr. XIX wyd. 2
Keywords: Polska -- 1815-1830 (Ziemie polskie po Kongresie Wiedeńskim ; Królestwo Kongresowe) -- źródła