[Afisz. Incipit] Oper der Taucher. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1906)
Afisz informujący o przedstawieniu w Królewcu 15 marca.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Królewiec (Rosja) -- 1900-1945 -- druki ulotne