Z książek Leszka Hałacińskiego - Jakubowski, Stanisław (1885-1964).; Hałaciński, Leszek ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1924)
Na tle kwiatów mniszka lekarskiego tablica z napisem: Z książek Leszka Hałacińskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Nazwisko autora na podstawie sygnatury artysty, data według bibliografii.
Hałaciński K., Exlibrisy Stanisława Jakubowskiego, Kraków 1928
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.