Ex Libris Zofii Lesznerówny KWiszniewski. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1940)
Przedstawia w ramce, w narożnikach której stylizowany motyw kwiatu tulipana, po środku w owalu otwartą książkę i kwiaty. Napis u góry Ex Libris, u dołu Zofii Lesznerówny. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.