Kształtowanie i doskonalenie umiejętności komunikacyjnych studentów na kierunku praca socjalna / Agnieszka Sobolewska-Popko. - Sobolewska-Popko, Agnieszka
Słowa kluczowe: dialog, komunikowanie interpersonalne, człowiek, empatia, mowa niewerbalna.