Der Durchlauchtigste furstind Herr Boguslav Radziwil [...]. - Bartsch, Johann Gottfried ( -1690) (1660)
Przedstawia Boguslawa Radziwilła w półpostaci w prawo. Pomiędzy portretowanym a tablicą z tytułem, roślinny ornament.