Rok Nauki Polskiej w klubach ZNP - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994). (Warszawa : [s.n.], 1973)
Plakat - świecznik na zielonym tle.
Keywords: Związek Nauczycielstwa Polskiego -- 1970-2000 -- plakaty