Aleksander Fredro - Damy i huzary / rysunek R. Roskowński, projekt graficzny M. Sładczyk ; Teatr Wybrzeże. - Roskowiński, Rafał (1966- ). (Teatr Wybrzeże, 1994)
Plakat przedstawienia z 1994 r. Na plakacie dama i huzar.