[Morze] - Pakulski, Józef (1900-1975). ([Warszawa] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia słońce odbite w tafli morza.
Pod kompozycją sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.
Keywords: Morze -- w sztuce; Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy