Ostseebad Brösen - Seesteg - Stobbies, Wiliam (Danzig - Neufahrwasser : Verlag William Stobbies, 1905)
Przedstawia fragment plaży i mola w Brzeźnie, ok. 1915 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramu wydawcy.
Fot. Gd.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe