Recenzja książki Wojciecha Śleszyńskiego "Białystok w sowieckiej fotografii propagandowej 1939-1941 : proces aneksji i polityczno-prawnej sowietyzacji Białostocczyzny" / [Marek Kietliński]. - Kietliński, Marek (1967- ).
Recenzja książki.