Gianni Mantero Ex Libris Jr. - Jaer, Olaf (1946)
Półleżąca przed lusterkiem naga kobieta, u góry z lewej strony kroczący lampart. Napis u góry: Gianni Mantero, u dołu: Ex Libris. Sygn. aut. Jr w obrębie kompoz.