[Afisz teatralny. Incipit] Zabawny wodewil w 3-ch aktach Czar munduru Stefana Turskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. Sztukę wystawił Teatr Kaszubski w Wejherowie pod kier. art. Gwidona Trzywdar-Rakowskiego.