Ex Bibliis Dr. Jan Sv. Procházka - Židlický, Jiří (1895-1950).; Procházka, Jan Sv. ([S.l., 1920)
W owalu czapla stojąca w szuwarach, w około napis: Ex Bibliis Dr. Jan Sv. Procházka.
Nazwisko aut. na odwrocie, data wyd. wg działalności właściciela.