[Afisz teatralny. Incipit:] Grunt to morze : widowisko słowno-muzyczne pióra Krystyny Wolińskiej / Teatr Domu Marynarza w Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 17.02.1946 r. Reżyseria Antoni Cezarewicz, kierownictwo muzyczne Krystyna Jastrzębska i kpt. Aleksander Dulin, choreografia Władysław Cichoracki, dekoracje wg projektu Stanisława Preyznera wykonała Pracownia Malarstwa i Rzeźby Marynarki Wojennej.