26 Doroczna wystawa Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego : Gdańsk sierpień 1983 / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1983)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie MPiK. Na druku widok na Gdańsk.