Umowy i formularze potrzebne każdemu ponad 100 aktywnych formularzy, kalkulatory. (INFOR, 2003)
Program zawiera formularze z zakresu prawa cywilnego, administracyjnego, prawa pracy oraz kalkulatory (walutowy, brutto-netto, składek ZUS i in.)