Ex Discotheca W. Egiersdorff - Kuczyński, Edward (1905-1958).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). ([Toruń, 1956)
Przedstawia tarczę z napisem: Ex Discotheca, niżej na wstędze: W. Egiersdorff. Nad tarczą róża.
Nazwisko aut. miejsce wyd. i data wg bibliogr.
Edward Kuczyński (1905-1958) : grafika - ilustracja - ekslibrisy / Jan Kotłowski. - Toruń 1998