To Have Not Nut / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2009)
W kwadracie umieszczono koło otoczone okręgiem z krzyżujących się linii. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.