Ex Libris Albert Collart / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1960)
W obramowaniu przedstawia klęczącą postać z kolistym naczyniem w ręku, w głębi chata, u góry z prawej strony napis: Ex Libris Albert Collart. Sygn. aut. i nr dzieła 162 w obrębie kompoz.