Ex Libris Albert Collart - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Collart, Albert (1899-1993). ([S. l., 1960)
W obramowaniu przedstawia klęczącą postać z kolistym naczyniem w ręku, w głębi chata, u góry z prawej strony napis: Ex Libris Albert Collart. Sygn. aut. i nr dzieła 162 w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w